Koulutus

SaferGlobe tarjoaa koulutusta tukemaan yritysten, järjestöjen sekä ammattikorkeakouluopiskelijoiden valmiuksia suunnitella ja harjoittaa toimintaa haurailla alueilla. Koulutus toteutetaan UM:n VGK tuella ja on täten tilaajalle maksuton. Vastineeksti toivomme palautetta.

Koulutuksen tavoitteena on tukea kansainvälisen liiketoiminnan ammattilaisia, järjestöjä sekä tulevaisuuden yrittäjiä ja ammattilaisia konfliktisensitiivisten toimintamallien omaksumisessa. Koulutus koostuu ennakkotehtävästä sekä varsinaisesta koulutusosiosta, jossa korostuvat käytännönläheisyys, interaktiivisuus ja keskustelut.

Koulutuksen aikana pohdimme mitä huolia ja hyötyjä haurailla alueilla toimimiseen liittyy – miksi toiminta haurailla alueilla kannattaa. Lisäksi käymme läpi haurailla alueilla toimimiseen liittyviä keskeisiä käsitteitä kuten yritysvastuun, riskienhallinnan ja konfliktisensitiivisyyden käsitteet ja teemme käytännön skenaarioharjoituksen.

Koulutus voidaan järjestää joko suomeksi tai englanniksi ja sen pituus on räätälöitävissä 60 tai 90 minuutin pituiseksi tilaisuudeksi.

Koulutusmateriaalimme on luettavissa verkossa. Pääset lukemaan tai lataamaan sen täältä.

idean_esittely


Kysy lisää järjestämästämme koulutuksesta!

    Organisaatio (pakollinen)

    Yhteyshenkilön nimi (pakollinen)

    Sähköposti (pakollinen)

    Puhelin (pakollinen)

    Lisätietoja