Toimisto

Maria Mekri

Toiminnanjohtaja
maria.mekri@saferglobe.fi

Maria Mekri on SaferGloben toiminnanjohtaja. Marialla on vahva akateeminen tausta kansainvälisestä politiikasta Cambridgen ja Brandeis’in yliopistoista sekä kansainvälisestä yritystoiminnasta HaagaHeliasta. Maria on ollut myös IECEU-projektin Conceptual Framework Manager, GAP (Gaming for Peace) Advisory Boardissa sekä vara-asiantuntijajäsen Kehityspoliittisessa toimikunnassa (erityisesti Yritykset ja Kehitys-ryhmässä).

Hän on saanut siviilikriisinhallinnan koulutuksen ja osallistunut Liberian vakauttamiseen. Hän on myös toiminut pitkään neuvottelutaitojen kouluttajana suomalaisille yrityksille. Marian erityisasiantuntemusta ovat hauraat alueet, arviointi, rauhan teknologiat, yritystoiminnan ja kehitysavun toteuttaminen kriisialttiilla alueilla.

Nico Käräjäoja

Viestintäkoordinaattori
viestintakoordinaattori@saferglobe.fi

Nico Käräjäoja vastaa SaferGloben viestinnän koordinoimisesta ja toteuttamisesta. Hänellä on usean vuoden kokemus viestintätehtävistä eri kansalaisjärjestöissä. Koulutukseltaan hän on valtio-oppia lukenut yhteiskuntatieteiden maisteri Jyväskylän yliopistosta.