SaferGloben asiantuntijaohjelman haku auki

SaferGlobe hakee asiantuntijoita asiantuntijaohjelmaansa. Ohjelman jäsenten tulee olla kehittämässä omaa uraansa aihepiireistä, jotka tukevat SaferGloben toiminnallisia kohteita. Näitä ovat 1) rauhanrakentaminen ja konfliktien ehkäiseminen 2) ase- ja sopimusvalvonta 3) rauhanteknologiat ja 4) muuttuva turvallisuus sekä ilmasto-ja ympäristöturvallisuus. Asiantuntijat sitoutuvat tukemaan ja laajentamaan SaferGloben toimintaa.

Asiantuntijaohjelman jäsenet voivat olla joko varsinaisia asiantuntijoita (maisterin tutkinto tai 5+ vuotta sopivaa työkokemusta) tai vierailevia asiantuntijoita. Asiantuntijoiden tulee olla myös SaferGloben jäseniä. Jäseneksi voi hakea asiantuntijahaun yhteydessä (jäsenmaksu 50 eur/v. tai 30 eur/v.).

Asiantuntijaohjelman jäsenet saavat SaferGloben sähköpostiosoitteen ja voivat esiintyä SaferGloben asiantuntijoina omalla erityisosaamisalallaan. Asiantuntijana toimiminen on vastikkeetonta mutta pyrimme luomaan asiantuntijoille projektityömahdollisuuksia sekä tukemaan heidän urakehitystään.

Pääsääntöisesti asiantuntijaohjelman jäsenyydet ovat 3 vuotta ja ne pyritään uusimaan jatkuvuuden tukemiseksi. Vierailevat asiantuntijat voivat hakea asiantuntijaohjelmaan vuodeksi. Asiantuntijaohjelman jäsenien kanssa käydään joka vuosi erillinen keskustelu saavutetuista tavoitteista.

Asiantuntijaohjelmaan haetaan täyttämällä Forms-lomake, joka löytyy TÄÄLTÄ. 

Haku päättyy 24.2.2021 klo 16.15.

SaferGloben hallitus päättää hakemusten perusteella uusien asiantuntijoiden nimittämisestä kokouksessaan 25.2.2021.