Tue toimintaamme

Liity jäseneksi

SaferGlobessa toimii monialainen rauhan ja turvallisuuden asiantuntijoiden ryhmä. Lisäksi toimintaamme tukee joukko viestinnän ja hallinnon ammattilaisia.

Voit hakea jäseneksi täyttämällä jäsenhakemuslomakkeen. Monilla jäsenistämme on taustaa rauhantutkimuksessa. Tämän osaamisen voit mainita myös hakiessasi jäsenyyttä mutta yhtälailla tukesi on tärkeää vaikket toimisikaan alalla.

Jäsenenä tuet toimintaamme, pääset mukaan meidän suljettuun facebook-ryhmään ja olet kutsuttu meidän vuosikokoukseen. Tämän lisäksi voit verkostoitua muiden jäseniemme kanssa.

Hallitus käsittelee hakemuksia noin kahden kuukauden välein ja ilmoittaa päätöksestään sähköpostitse. Jäsenmaksu on 50 euroa ja opiskelijoille sekä vailla vakituisia ansiotuloja oleville 30 euroa vuodessa. Rekisteriselosteen löydät täältä.

SaferGloben mesenaatti-kampanja

SaferGlobella on käynnissä 31.5.2019 asti varainkeruukampanja mesenaatti-palvelussa: https://mesenaatti.me/campaign/?id=1150#single/view . Rahankeräyksellä SaferGlobe pyrkii selviämään yleisrahoituksen loppumisesta.

Avoimet tehtävät

Pyrimme edistämään rauhan ja turvallisuuden kehittymistä ammattialaksi tukemalla rauhanosaajien verkostoitumista ja luomalla työmahdollisuuksia. Pyrimme toisin sanoen luomaan ekosysteemia, jolla olisi imukykyä asiantuntijuudelle.

Pääsääntöisesti voimme tarjota työpaikkoja vain niille, jotka tuovat tullessaan rahoituksen palkkaan.

Harjoittelijat

Otamme harvoin harjoittelijoita, sillä tehtävämme ovat pääasiassa asiantuntijatehtäviä. Toimintamme on kansainvaälistä ja liikkuvaa, joten meillä ei ole toimistolla jatkuvaa päivystystä emmekä voi tarjota opiskelijan tarvitsemaa ohjausta.

Lopputyöt

Jos tutkintosi lopputyön aihe sivuaa tekemämme tutkimuksen aihepiiriä,  ole yhteydessä meihin. Katsotaan, voimmeko tehdä yhteistyötä.