Liity jäseneksi

SaferGlobessa maailman turvallisuusongelmia ratkotaan yhteistyöllä. Mukana on eri alojen osaajia tutkijoista graafikoihin, Jyväskylästä Lontooseen.

Noin 60 jäsenen ikähaarukka vaihtelee opiskelijasta eläkeläiseen: nuoremmat haluavat päästä tekemään ja oppimaan käytännössä, kun urallaan edenneet haluavat vaikuttaa päivätyötään laajemmin tai saada teoriaa käytännön tueksi sekä varttuneemmat esimerkiksi jakaa hiljaista tietoaan eteenpäin.

Haastattelemassa Palefacea asevientivideolle

Voit hakea jäseneksi täyttämällä jäsenhakemuslomakkeen. Kohtaan ”tehtävät ajatushautumossa” toivomme sinun kirjoittavan miksi haluat mukaan toimintaamme ja miten osaamisesi vahvistaisi työtämme? 

SaferGlobe on tarkoitettu rauhan ja turvallisuuden tekemisestä kiinnostuneille yksityishenkilöille. Jos et halua toimia aktiivisena jäsenä, voit liittyä kannatusjäseneksi.

Hallitus käsittelee hakemuksia noin kahden kuukauden välein ja ilmoittaa päätöksestään kirjeitse. Jäsenmaksu on 40 euroa ja opiskelijoille sekä vailla vakituisia ansiotuloja oleville 30 euroa vuodessa. Rekisteriselosteen löydät täältä.