Avoimet tehtävät

Pyrimme edistämään rauhan ja turvallisuuden rakentamisen kehittymistä ammattialaksi tarjoamalla mahdollisimman paljon vapaaehtois- ja palkkatyötä. Tehtävät täytetään ensisijassa tutkimusverkoston jäsenten keskuudesta. Olemme yhdessä tehneet henkilöstöpolitiikan, jonka mukaan olemme muun muassa savuton työpaikka ja pidämme esimerkiksi kävelypalavereja. Palkkatasosta olemme sopineet yhdessä ja se mukailee järjestöalan ja yliopistojen palkkoja ottaen huomioon koulutuksen ja osaamisen.Reiluus saapui tyopaikalle_logo

Harjoittelijat
Emme tällä hetkellä voi valitettavasti ottaa harjoittelijoita.

Lopputyöt
Oli kyse sitten ammattikoulun lopputyöstä tai väitöskirjasta niin hyvän työn tärkein lähtökohta on tekijänsä kiinnostus aihettaan kohtaan. Kun tiedät mitä haluat tutkia ja jos se on vielä lähellä meidän työtämme, niin ota ihmeessä yhteyttä ja katsotaan voisimmeko tehdä yhteistyötä.

Työpaikat muualta
Valitettavasti emme voi auttaa löytämään työpaikkoja kotimaasta tai ulkomailta. Siinä pääset alkuun esimerkiksi Kepan verkkosivujen kautta. Liittymällä tutkimusverkostoon voit kyllä kehittää omaa osaamistasi ja siten parantaa työnsaantimahdollisuuksiasi. Siihen on kuitenkin syytä varata aikaa vähintään 2-3 vuotta. Kirjoitamme mielellämme työtodistuksen tehdystä työstä, mutta emme vain tutkimusverkoston jäsenenä olemisesta.